.
usatravel
.
usatravel
usatravel
Nyitólap Információk Államok Városok Élménybeszámolók Fórum




Hozzászólások a témához: Kalifornia
[+] Új hozzászólás írása
   hrzsolt 2014-04-14 15:24:33   

Sziasztok

A kérdésem az volna ha van valakinek infója- tapasztalata - "Sherwood Country Club-ról" (Westlake Village) - az legyen szíves ossza meg (bíztonság, közöség, környezet, levegő minősége stb.)

A segítséget köszönöm!

 

   Szabchee 2013-11-28 18:34:08   

Már bocs, de visszaolvasgattam a fórumot, és mintha tavaly nagyon sok készülődés után jutottál ki először, szóval annyira nem kellene dobálózni azzal, hogy már voltál kint..., egyébiránt szerintem hasznosabb, ha az ilyen észrevételekhez a "Kapcsolat" pontot használod, nem tartom valószínek, hogy a szerkesztők folyamatosan olvassák a topic-okat.

Egyébként abban egyetértünk, hogy bosszantó a hiba, de ez van, csak az hibázik, aki dolgozik is, és ennyi szerintem megbocsátható... ;-)

 

   Amcsi 2013-11-14 07:54:32   
Hat gyerekek,nem semmi,amit az államok oldalon olvasok.Kaliforniát nyugaton az Atlanti óceán határolja.Hat ez enyhen szólva nem igaz. A dolog érzékenyen érint, mivel most készülök,nem először az Usaba és épp Losiba tartok. CSENDES óceán emberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<< vissza






usatravel.hu on Facebook
.
Minden jog fenntartva © Festino Kft - USA Travel - Irány Amerika! - www.usatravel.hu valid xhtml valid css2                DEVELOPED BY  mfdesign   
englishmagyar usatravel usatravel usatravel