.
usatravel
.
usatravel
usatravel
Nyitólap Információk Államok Városok Élménybeszámolók Fórum




Hozzászólások a témához: USA NP túra (VADNYUGAT)
[+] Új hozzászólás írása
   Pintér Tamás 2021-10-27 22:23:45   

Lassan megnyílnak a kapuk, kedvenc Nemzeti Parkjaink újra elérhetővé válnak! Ideje rákészülni az utazásra! Hova, mennyi időre, kivel, mennyiért .. és még ezernyi kérdés. Lehet valahogy és lehet jól is csinálni - akár elsőre is. Persze ebben az esetben célszerű némi segítséget igénybe venni!

A VADNYUGAT című könyv (2020)  több, mint egy Útikönyv! Társad lesz, kézen fog és elkísér!

   Pintér Tamás 2020-08-01 15:28:45   

Üdv mindenkinek!

20 év tapasztalatát kínálom fel mindazoknak, akik hajlandóak összemaszatolni a bakancsukat a Colorado Plateau vörös homokjával. Persze van ott még szürke, sárga, barna ... és ki tudja milyen színű por, de a szivárvány paletta ászacsak-csak az Arches, a Monument Valley vagy épp a Grand Canyon tréljein útitársunkká szegődő milliónyi apró szemcse színe.

Aki ide eljut - és nem éri be a busz vagy az autó klimatizált kényelméből rácsodálkozni a sok 'őrültre', akik 40 fokban kaptatnak a trailhedre - és él a sorsa nagy ajándékával (ha már itt van) és elindul a kanyonba - nos annak nem mondok újat : ismert világunk gyöngyszeme még ma is a VADNYUGAT.

Észak-Amerika legszebb Nemzeti Parkjainak ad otthont a Grand Circle , mely e geológiai sokszínűségéről híressé vált régió egyik jól körülhatárolható része.

Aki ide tervez utazni - jól döntött! 

<< vissza






usatravel.hu on Facebook
.
Minden jog fenntartva © Festino Kft - USA Travel - Irány Amerika! - www.usatravel.hu valid xhtml valid css2                DEVELOPED BY  mfdesign   
englishmagyar usatravel usatravel usatravel